I'm Live!
Watch Now

Termeni si Conditii

Termeni si conditii – Tv Online Direct

>>Aplicatia nu este vanduta pentru interiorul acesteia (si anume pentru stream-urile tv) CI pentru ceea ce a fost achizitionat pentru a o lansa si pentru munca zilnica depusa pentru a o tine online!<<

1.Aceasta aplicatie este una distribuita prin site-ul official TvDirect.Ro si Google Play spre a oferi propietarilor de aparate cu sisteme de operare android, posibilitatea vizualizarii canalelor tv online!

2.Aplicatia ‘Tv Online Direct’ nu este responsabila pentru calitatea si functionalitatea posturilor tv. 

3.Aplicatia ‘Tv Online Direct’ nu este responsabila pentru continutul difuzat de catre posturile tv.

4.Aplicatia ‘Tv Online Direct’ nu colecteaza nici un fel de date ale vizitatorilor ce instaleaza aplicatia si vizioneaza canalele tv. 

5.’Tv Online Direct’ nu violeaza drepturile de autor fiind protejata de drepturile CJEU.

6.’Tv Online Direct’ isi rezerva dreptul de modifica, sterge sau adauga termeni si conditii fara anuntare in prealabil.

7.Reclame ‘Tv Online Direct’ –  aplicatia nu contine reclame!

8.Folosirea oricarui material din continutul site-ului se face pe riscul dvs exclusiv, Tv Online Direct neputand fi facut raspunzator. Tv Online Direct nu garanteaza exactitatea informatiilor. Oricare dintre materialele din Continutul Site-ului pot fi invechite/depasite, iar Tv Online Direct nu are nicio obligatie de a actualiza oricare dintre materiale.

9.NU utilizati Continutul site-ului/aplicatiei pentru alte scopuri decat cel pe care accesul a fost acordat.
NU aveti voie sa reproduceti, duplica, copia sau vinde oricare parte a aplicatiei sau continutului.

10.’Tv Online Direct’ NU ofera servicii contra-cost, NU emite nici un stream, NU hosteaza si NU detine nici un fisier video. NU toate posturile emit 24 din 24, neexistand intotdeauna drept de transmisie online.

11. Odata achizitionata aplicatia, aveti pana la 2 ore (oferite de PlayStore) posibilitatea de a va razgandi. Dupa acele 2 ore nu mai exista posibilitatea cereri de inapoiere a platii facute!

12.Va recomandam sa cititi aceasta pagina de fiecare data cand utilizati aplicatia si site-ul, pentru a fi la curent cu update-urile  termenilor si conditiilor!

13. Daca sunteti proprietarul / administratorul unei televiziuni / stream / site si nu doriti ca acesta sa fie prezent in aplicatia noastra, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la  contact@tvdirect.ro

Aplicatiile noastre