Website-ul TvDirect.Ro

1.Vizitand acest website si utilizand continutul disponibil ACCEPTATI automat termenii si conditiile de utilizare a site-ului!

2.Acest site poate contine link-uri catre alte site-uri, care nu sunt proprietatea TvDirect.Ro si pentru care nu ne asumam responsabilitatea referitor la continutul acestora!

3.Continutul acestui site va este oferit cu scop informational si pentru uz personal si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vandut, licentiat cu alte scopuri si fara a avea un acord scris al administratorului acestui site!

4.Sunteti de acord ca prin utilizarea acestui site sa va asumati orice risc! Nu oferim nici o garantie si nu suntem raspunzatori vizavi de acuratetea sau de cat de complet este continutul acestui site:

– erori, greseli, sau lipsa de acuratete a continutului

-orice erori, virusi ce pot fi transmise prin site-ul nostru sau orice pierdere sau stricaciune aparuta ca rezultat al folosintei acestui site

5.TvDirect.Ro nu-si asuma responsabilitatea pentru produsele sau serviciile publicate prin hiperlink-urile sau prin bannerele de pe site (reclame)! Nu vom fi parte sau responsabil pentru monitorizarea oricaror tranzactii dintre dvs si o parte terta oferitoare de produse sau servicii (reclame)!

6.Singurul produs oferit de TvDirect.Ro este aplicatia cu acelasi nume Tv Direct Romania distribuita prin Google Play (Play Store sau Magazin Play). Termeni si conditii mai jos!

Aplicatia Tv Direct Romania

Termeni si conditii – Tv Direct Romania

1.Aceasta aplicatie este una distribuita prin site-ul official TvDirect.Ro si Google Play spre a oferi propietarilor de aparate cu sisteme de operare android, posibilitatea vizualizarii canalelor tv online!

2.Aplicatia ‘Tv Direct Romania’ nu este responsabila pentru calitatea si functionalitatea posturilor tv.

3.Aplicatia ‘Tv Direct Romania’ nu este responsabila pentru continutul difuzat de catre posturile tv.

4.Aplicatia ‘Tv Direct Romania‘ nu colecteaza sau transmite datele vizitatorilor, exceptie facand logarea pe aplicatie pentru a avea acces la sectiunea favorite, acces la rating etc, unde sunt stocate numele si numerele de telefon! Accesul catre aplicatie se poate face si fara logare, totusi cei ce se inregistreaza isi da acceptul pentru stocarea acestora! Datele inregistrate nu sunt folosite in nici un scop, acestea putand fi si inexacte!

5.’Tv Direct Romania’ nu violeaza drepturile de autor fiind protejata de drepturile CJEU.

6.’Tv Direct Romania’ isi rezerva dreptul de modifica, sterge sau adauga termeni si conditii fara anuntare in prealabil.

7.Reclame ‘Tv Direct Romania’ –  aplicatia contine reclame de tip banner si interstitiale! Playerele pot contine de asemenea reclame proprii!

8.Folosirea oricarui material din continutul aplicatiei se face pe riscul dvs exclusiv, Tv Direct Romania neputand fi facut raspunzator. Tv Direct Romania nu garanteaza exactitatea informatiilor. Oricare dintre materialele din Continutul Site-ului/aplicatiei pot fi invechite/depasite, iar Tv Direct Romania nu are nicio obligatie de a actualiza oricare dintre materiale.

9.NU utilizati Continutul site-ului/aplicatiei pentru alte scopuri decat cel pe care accesul a fost acordat.
NU aveti voie sa reproduceti, duplica, copia sau vinde oricare parte a aplicatiei sau continutului.

10.’Tv Direct Romania’ NU ofera servicii contra-cost, NU emite nici un stream, NU hosteaza si NU detine nici un fisier video. NU toate posturile emit 24 din 24, neexistand intotdeauna drept de transmisie online.

11. Sursele canalelor tv  sunt preluate de pe internet si nu detinem drepturi de autor asupra acestora! Tv Direct Romania nu se face responsabil pentru materialele publicate, pe site/aplicatie nefiind gazduit nici un fisier care incalca drepturile de autor sau legea de copyright.

12.Va recomandam sa cititi aceasta pagina de fiecare data cand utilizati aplicatia si site-ul, pentru a fi la curent cu update-urile  termenilor si conditiilor!

13. Daca sunteti proprietarul / administratorul unei televiziuni / stream / site si nu doriti ca acesta sa fie prezent in aplicatia noastra, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la tvonlinepro7@gmail.com – rog sa specificati TvDirect