Cum creezi imaginea inainte de NFT!?

Nestiind nimic despre NFT, am tot cautat pe internet: ‘Cum creez NFT’, ‘NFT Creator’ etc, dar nu am aflat nimic concret despre cum sa le creez  …apoi cautand si postand cele 2 ghiduri despre OpenSea (Postul 1 si Postul 2), am aflat si invatat ca NFT-ul reprezinta arta ta (imagine, muzica etc) transformata de un market gen Opensea in jetoane nefungibile NFT!

Cum creezi o imagine pentru NFT!?

Cei mai multi useri opteaza sa creeze imagini apoi sa le urce pe Opensea ca NFT!

Multi se intreba, ca si mine la inceput, cum sau ce fel de imagini sa creez pentru a fi perfecte ca NFT!

Din cate am inteles si am observat pe internet si pe OpenSea, imaginile pe care trebuie sa le creezi pot fi de orice tip: pot fi un doodle, benzi desenate, imagini pixelate, orice desen si tot felul de imagini ce contin efecte cool! 

Nu trebuie sa fi mare designer sau mare creator, poti crea si edita orice imagine/desen doresti. O poti face in programe pe PC, aplicatii pe mobil sau chiar online in browser!

Ca dimensiuni pot fi  600×600 sau chiar 512×512. Opensea nu are o dimensiune specifica, asa ca puteti folosi orice dimensiune doriti dar imaginea sa aiba pana in 40MB!

Mai jos va adaug cateva site-uri unde puteti crea astfel de imagini:

https://pixelchain.art/editor  (eu nu am stiut cum sa le urc in ethereum, dar le-am salvat cu click dreapta apoi le-am urcat in OpenSea!)

https://www.pixilart.com/draw (nu l-am folosit dar pare ok si puteti descarca png)

http://pixelartmaker.com/ (puteti crea mai multe desene pe ecran, apoi le puteti salva separat prin selectarea acestora)

https://www.canva.com/ (puteti creea orice imagini doriti; puteti adauga de la background, la texte, pana la elemente si chiar upload la alte imagini)

https://www3.lunapic.com/editor/ (nu prea il folosesc, dar acesta e marfa pentru ca puteti adauga la imaginea dv efecte, filtre si multe alte editari)

https://www.remove.bg/ (acesta e bun in caz ca doriti sa scoateti un background de la o imagini sau chiar sa il schimbati)

Dupa cum am zis, puteti folosi orice program de editat sau de creat imagini! Ideea este ca arta dv sa fie unica si speciala! 

Imagine creata de mine cu PixelChain: 

Un alt lucru de care sa nu va temeti, este acela de a pune un pret mare pe arta dv. O sa ziceti ca imaginea de mai sus pare simpla si de copii iar pretul ar trebui sa fie unul mic (5-10 dolari)! Gresit! Arta ta, pretul tau!

Imaginea pixelata de mai jos: CryptoPunk #7523 s-a vandut cu 11.8 milioane de $!

Ce zici? Merita arta ta cel putin 100$ ? Sau cel putin 1000$?

Hai, treci la treaba, creaza NFT-uri si incearca-ti norocul!

Spor la creat!


Vezi colectiile mele pe OpenSea!