Ce este D3O? Protecție împotriva loviturilor

Ati auzit de D3O?

D3O oferă cea mai subțire și avansată protecție împotriva loviturilor și șocurilor puternice, testată de la înălțimi de aproape 4 metri.

Materialul este folosit in diverse industrii și în echipamente de protecție premium utilizate în întreaga lume de soldați, sportivi profesioniști și lucrători industriali.

D3O este adesea întâlnit în apărătorile de genunchi Fox Racing, căștile de fotbal Schutt, căști de hochei CCM și în tălpile Enertor purtate de Usain Bolt, produse vârf de gamă ce atestă performanța desăvârșită a materialului.

Official Website: https://www.d3o.com/

D3O este un brand de ingrediente specializat în tehnologii avansate de protecție la impact, materiale și produse. Acesta cuprinde un portofoliu de peste 30 de tehnologii și materiale, inclusiv spume setate , spume formabile, elastomeri stabili și elastomeri formabili.

Compania D3O este un IMM cu inginerie, proiectare și tehnologie cu creștere rapidă, cu sediul în Londra , Marea Britanie, cu birouri în China și SUA .

D3O este vândut în peste 50 de țări. Este utilizat în echipamentele sportive și pentru motociclete; huse de protecție pentru electronice de larg consum, inclusiv telefoane; haine de lucru industriale; și protecție militară, inclusiv tampoane pentru cască și protecții pentru membre.