Jocuri SCAM in PlayStore – Cash Kings

Orice persoana ce detine un telefon android, a vazut cel putin o data, o reclama la jocuri ce te platesc sa le folosesti!

Pe MagazinPlay exista zeci de jocuri ce spun ca te platesc pentru folosirea acestora! Adica va jucati si primiti cadouri in bani ce pot fi retrasi la o anumita suma! Nu va lasati pacaliti de astfel de jocuri!

In primul rand, astfel de aplicatii nu exista! Nu exista joc/aplicatie sa te joci si el sa te plateasca! Majoritatea din aceste jocuri, au sume uriase de retragere, iar acestea va ofera bani treptat, cum ar fi: la inceput ofera sume mari, iar cand va apropiati de suma de retragere ofera cat mai putin posibil sa nu ajungeti la target!

De unde stiti ca sunt FAKE!?

Dupa cum am explicat mai sus, parerea mea este ca toate sunt FAKE! Personal am incercat 5 sau poate mai multe astfel de jocuri si toate au fost TEAPA! Ori nu ajungi la pragul de plata, ori ajungi si nu se va face plata niciodata! Vezi mai jos de ce!

  1. Aproape toate jocurile ce spun ca te platesc, veti vedea in MagazinPlay ca acestea sunt EARLY ACCESS. Ei scot jocul in Early Access pentru ca utilizatorii sa nu pot comenta si oferii stele! Chiar daca dupa instalare tu poti face asta, in MagazinPlay nu va aparea!
  2. Astfel de jocuri ofera sume uriase (exemplu mai jos) de retragere, pe care totusi ai sanse sa le atingi dar nu ti le va platii niciodata!
  3. Aceste jocuri sunt pline de reclame! Pentru orice cadou primit, pentru a fi validat , trebuie sa urmaresti o reclama!
  4. Jocurile ofera sume mari de plata la inceput, apoi pe parcurs sumele primite sunt din ce in ce mai mici pentru a nu atinge pragul de plata sau pentru a va uita la cat mai multe reclame! Bineinteles ca si tu esti nerabdator sa atingi pragul de plata si nu te lasi, astfel uitandu-te la foarte multe reclame, acestea generand sume bune pentru dezvoltatorii aplicatiei!
  5. O parte din jocuri, cele ce te lasa sa atingi pragul de plata, iti vor impune sa te uiti la cat mai multe reclame posibile, acestia generand sume uriase pe urma ta! Dupa ce atingi pragul de plata, pentru a iti procesa plata, trebuie sa te uiti la 100 de reclame, iar dupa cele 100 de reclame, iti vor spune ca lista de retrageri este plina si daca doresti plata instant, sa te uiti la alte 50 de reclame…Si daca o faci, oricum plata ta nu va fi facuta!
  6. Inainte de a te juca un astfel de joc, verifica comentariile! Daca sunt ok, atunci incearca-l, dar daca acesta e in Early Access, nici nu are rost sa-l instalezi! Dupa asta, da-i o cautare despre joc in Google! Cauta detalii despre el, review-uri Scam or Legit?, video-uri pe youtube…orice despre acel joc, apoi decizi daca il incerci sau nu!

Jocuri SCAM!

Nu voi insira o lista cu astfel de jocuri, deoarece nu are rost! Acestea sunt destule in MagazinPlay si le poti gasi oricand!

Astazi am incercat un astfel de joc, doar pentru acest post! Am pierdut cateva ore bune dar am reusit sa arat ca este un joc SCAM!

Jocul se numeste Cash Kings! Acesta reprezinta o ruleta ce ofera  bani Paypal,  bani Amazon si bani virtuali pentru constructia unei case, atacul si furtul vecinilor gen CoinMaster!

Vom vorbi despre sumele si plata Paypal! 

Suma de retragere la acest joc este exorbitanta: 14.999 de dolari! Din start este un SCAM!

In primul rand, fiecare spin ce iti aduce o suma de bani, pentru a adauga-o in casa trebuie sa urmaresti o reclama de cel putin 30 de secunde. Daca nu doresti sa o adaugi in casa si apesi X, acesta tot iti va arata o reclama de 5-10 sec! Asta e alt punct ce arata ca e SCAM! Zeci de reclame ce iti pierde timpul, nu numai de joc ci si al tau personal!

Acesta la inceput mi-a oferit sume de 1.000 si ceva de dolari! Dupa 8.000 de dolari sumele primite au scazut la 800dolari!

Treptat sumele au tot scazut, urmarind zeci de reclame! La suma de 14.800dolari, sumele primite erau foarte mici fata de inceput, gen 8 – 10 dolari!

Cand am ajuns intr-un final la 14.900dolari, sumele primite erau sub 0.40dolari!

Pana la urma, am ajuns si am facut suma de 14.999,07 dolari!

Am dat Redeem, am adaugat adresa Paypal, apoi surpriza!

Ca sa activeze plata trebuia sa urmaresc 100 de reclame. Norocul meu ca s-au pus si cele din inainte!

Am mai urmarit si restul pana la 100 si iar alta surpriza!

Limita de retrageri la 30 de persoane! Ma lasi? Si cica, daca urmaresti alte 50 de reclame, plata se face instant! Da, cum sa nu!

Unninstal! SCAM GAME! Don’t Play!

DoNot Use Cash Kings App its Totally Fake..


Pe canalul de TikTok (cont personal de distractie), am adaugat niste video-uri!

Starry for cash – scam

Tree Fish Farm – scam

Swipe to blast – scam

Nu juca aceste jocuri! Nu are rost sa pierzi timpul cu un astfel de joc nici daca ai liber tot timpul din lume! Tu le bagi lor bani in buzunare vizionand zecile de reclame si tu nu te alegi cu nimic! Absolut nimic!